Muurtekeningen

Tekenen op muren vind ik het leukste om te doen! Ik heb hier de afgelopen jaren ervaring in op gedaan en murals gemaakt bij bedrijven, horecagelegenheden en soms bij particulieren.

Begin 2017 ben ik samen met Esther (Vonik Design) Wallnuts begonnen. Onder deze naam maken wij samen muurtekeningen. Onze tekenstijlen en manier van werken sluiten goed bij elkaar aan.

Bij onze manier van werken, heeft de opdrachtgever (indien gewenst) veel invloed op de inhoud van de wandtekening. Je namelijk kunt een woordenlijst bij ons aanleveren. Op die manier bevat het resultaat leuke verwijzingen naar bijvoorbeeld de merkwaarden, de cultuur, uitspraken van mensen en inside jokes.

Geïnteresseerd? Hieronder lees je hoe het proces in zijn werk gaat.

Voor inspiratie, kijk even rond op mijn website of op die van Wallnuts! Je kunt ons ook volgen op instagram.

Work in progress bij Kookstudio Hoeksche Waard

Het proces van een muurtekening

Stap 1

Graag willen we als eerst de afmeting van de wand, het soort oppervlak en de deadline weten. We zullen met je overleggen en op basis daarvan de offerte maken.

Stap 2

Dan gaan we samen de inhoud bepalen. Je kunt een lijstje met woorden aanleveren en we kunnen ook een call of afspraak inplannen. Wij gaan vervolgens brainstormen en conceptschetsjes maken.

Stap 3

Hier gaan we de schets op schaal maken en de voorbereidingen treffen zoals materiaal kopen. De schets sturen we altijd ter goedkeuring op en we beginnen nooit voordat we allemaal tevreden zijn.

Stap 4

Het leukste deel! Het schilderen en tekenen kan beginnen. Afhankelijk van de afgesproken benodigde tijd, heb je na deze stap een custom design op je muur!